Dit is Laura van de Bisontocht (HD A),  bij ons geboren op 9 mei 2008 uit Guess Who Hunter of the Highlands (HD A) x Laurelhach Moviestar(HD A). Thuis wordt zij Emma genoemd en ook zij heeft diverse koosnaampjes die zo vreemd voor andere mensen zijn, dat ik deze hier niet op durf te schrijven . . . Onze Emmie is de zachtste Gordon van karakter die wij ooit gehad hebben. Zij is zo onvoorstelbaar lief en zacht, daar hebben wij geen woorden voor. Wel is zij onzeker en terughoudend naar vreemde mensen, en dat is voor mij een reden om haar geen pupjes te laten krijgen. Emma is stapelgek op ons en laten we ook haar zusje Roosje even niet vergeten! Het is zo'n leuk stel samen! 

En dit is dan onze Céline van 't Laagveld! Een snoeperige Basset Fauve de Bretagne. Zij is geboren op 4 juni 2004 (Coquette van 't Laagveld x Roky de la Foi Franche) In haar hoofdje heeft zij twee prachtige sieraden. Ogen van barnsteen en zo mooi! Haar dagelijkse naam is Muisje. Muisje heeft een heel apart karakter. Zij is graag bij je in de buurt maar aan de andere kant heel zelfstandig. Dat schrijft het ras ook voor! Tijdens een wandeling kan zij wel eens haar neusje achterna gaan waarbij je als eigenaar heel veel geduld nodig hebt . . . Er zijn maar weinig Fauven die dagelijks los van de lijn een wandeling maken . . . Ons Muisje wel! Die, voor vele mensen lastige eigenschap, is de reden dat Fauven (bijna) altijd aan de lijn lopen. En om pupjes op de wereld te gaan zetten die veroordeeld zijn tot aan de lijn lopen heeft ons idee, om een nestje met haar te fokken, laten verdwijnen. Maar werkelijk, het zijn wereldhondjes met een gouden karakter!
Hier is Double Duty's Surprise Surprise. Zij is geboren op 28 september 2010 (Fantails Keep them Talking x  Riccioluto's Dream about Flowers) bij Christa en Belinda Vogels. Haar dagelijkse naam is Roosje. Zij is een Orange Belton Engelse Setter teefje. Werkelijk op slag verliefd werd ik op haar toen ik een foto van haar zag! Getroffen als door een bliksemflits en toen bleek zij nog Surprise Surprise te heten ook . . . En door de fokkers werd zij al Roosje genoemd, een naam die ik ook al in gedachten had . . . Kortom, Roosje is gewoon voor ons gemaakt! Ook zij zal geen pupjes krijgen, zij is er alleen voor haar en ons plezier!
En dit is ons nakomertje, Gamerights Put A Spell On Me, geboren in België bij Eddy en Linda Deville op 12 maart 2016 (Mariglens Nina Valentina x Fishwick Cor Blimey). En natuurlijk heeft zij een andere roepnaam en dat is Laura met als bijnaam Poppetje! Ook zij is, net als Roos, een orange belton Engelse setter. Hoe de toekomst er uit ziet voor haar weten wij nog niet precies maar één ding is duidelijk, zij zal het allerleukste hondenleven krijgen wat wij haar kunnen bieden, net als onze andere meiden!
Zij voelde zich vanaf het eerste moment helemaal thuis bij ons en de andere meiden en is een onvoorstelbaar schattig hondje met een heel lief en zacht Engelse setter karakter!
Kortom, een 'hebbedingetje!'