Lonneke en Yvonne gaan naar Schotland!
23 juni - 4 juli
foto's  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13

Door de honden en met name de Gordon Setters kennen wij elkaar al jaren, volgens mij een jaar of 30.
We zijn elkaar een tijdje uit het oog verloren maar vorig jaar bleek 'niet uit het hart!' en vonden we het beiden weer heel fijn om elkaar weer te zien en te spreken!
Uiteraard gaat het gesprek vaak over honden en over 'vroeger', maar goed, het gaat ook wel eens over andere dingen hoor, of het heeft er zijdelings wel mee te maken.

Lonneke is ook een bereisde dame en is al heel vaak in Engeland en ook een aantal keer in Schotland geweest en meestal met een groep mensen die voornamelijk in antiekmarkten, tuinen oid geïnteresseerd zijn.

Toen wij het vorig jaar over Fochabers hadden, een plaatsje in Schotland, waar Gordon Castle ligt, het kasteel waar van oorsprong ons ras vandaan komt, kwamen we op een ideetje.
Zoals het vaak gaat met ideetjes, je werpt ze op en vergeet ze weer, maar dat bleek ditmaal dus niet zo te zijn en gingen we concretere plannetjes smeden.

Omdat Dick en ik het kasteel van zeer nabij, als ook de oude hondenkennels, gezien hebben dacht Lonneke dat wij dat maar samen eens moesten bekijken, vandaar dus.
En ja omdat Dick ook gelijk enthousiast was voor ons idee was hij niet meer te stuiten en heeft een leuke interessante route voor ons uitgestippeld, jaha natuurlijk wel met onze goedkeuring hoor!

We gaan met de auto en vertrekken zaterdag 23 juni om 14.00 uur met de boot vanuit Duinkerken naar Dover. Deze bootreis duurt twee uur en vanwege het tijdsverschil zijn we na een uur, dus om 15.00 uur in Dover.
We rijden naar Canterbury en daar zal onze eerste overnachting zijn.
Hoe ontspannen, TomTommetje aan en rijden maar . . . we hebben voor 11 nachten alle B &B's en nog meer leuke dingen, al besproken en betaald!

Veel plezier bij het mee reizen!

 
volgende